Motorsågar Linköping och Motala

Vi erbjuder högkvalitativa motorsågar i Linköping & Motala. Hos oss hittar du sågar från både Stihl & Husqvarna.

Det finns många olika typer av handdrivna sågar av märkena Husqvarna och Stihl. Det är två av de absolut mest högkvalitativa motorsågsmärkena och oavsett vilken typ eller modell man letar efter så kan det vara smart att titta på Husqvarnas eller Stihls utbud. Som tidigare nämnt finns motorsågarna i många olika storlekar och modeller. De mindre motorsågarna används främst för mindre sågarbeten som lämpar sig bra för personer som äger villa, fritidshus eller exempelvis har en sommarstuga. Vidare finns det även större modeller som används vid skogsavverkning eller trädfällning. Dessa sågar är större maskiner som kräver att man vet hur de används. De har en större kraft och kan vara farliga att använda utan rätt skydd eller förståelse.

Motorsågar från Stihl & Husqvarna

Stihl är en tillverkare som har funnits väldigt länge. Det var redan år 1926 de började tillverka motorsågar. På sin hemsida beskriver Stihl att det är världens mest köpta motorsågsmärke och de har ett stort utbud av sågar som kedjesågar och elsågar. Även Husqvarna är ett etablerat varumärke för bland annat motorsågar. Varje år strävar Husqvarna att förbättra sina sågar vad gäller prestanda och design för att leva upp till användarens förväntningar. Deras motorsågs produktion började 1959 och är idag ett av de största företagen vad gäller trädgårdsmaskiner.

Motorsåg

Om man ska välja Husqvarna eller Stihl när man ska köpa motorsåg är ett svårt val. Båda varumärkena är etablerade och starka varumärken, sågarna håller ofta en mycket bra kvalité och de har en lång livslängd.

Olika varianter

Exempelvis finns det sågar som drivs på el och är idag en av den vanligaste typen för hem och fritid. Motorsågen har då ett inbyggt batteri som är uppladdningsbart och det gör att man slipper ha en sladd inkopplad i motorsågen när man arbetar med den. När batteriet sedan tar slut kan man enkelt ladda upp batteriet med hjälp av en laddare. Vidare finns det även vissa motorsågar som drivs med en motor som kräver bensin. Ofta är dessa sågar av en lite större modell och väldigt kraftfulla. Alla kunder i närheten av Linköping och Motala är varmt välkomna in till butiken så kan vi svara på alla era frågor.
Motorsågar